Var aktsam om du anlitar flyttfirma i Göteborg / Stockholm

Hur gör man för att slippa stressa under flytten!?

Det är många som undrar hur man flyttar utan att stressa ihjäl sig eller bryta ryggen, och det finns några enkla knep för att ta sig genom sin flytt utan att ens tycka det är jobbigt. Faktum är att det inte är så svårt som man kanske tänker sig, när man flyttat några gånger och det blivit ett enda kaos varje gång så är det kanske svårt att tro att det här faktiskt kan bli kul och inte alls några problem. Jag vet själv hur det var i början när jag flyttade och hamnade i det där kaoset. Det är som att man inte kan få det att funka men jag lovar att det är möjligt.

Det första knepet

Jag vet inte hur många gånger jag sagt det här men det finns ett knep som slår alla andra och det är att börja i tid. Det är så många som inte förstår sig på det här, som hellre skjuter upp förberedelser till sista sekund och då är det omöjligt att inte hamna i en stressad situation som urartar till kaos så fort något går snett. Det gäller att vara smart och ligga steget före.

Det andra knepet

Är helt enkelt att boka flytthjälp, när man bokar flytthjälp så blir hela grejen mycket lättare. Man slutar tänka på den där jobbiga grejen i framtiden när man skall bära ner soffan för trapporna. Då blir det lättare att börja packa ner för man har inte ett mentalt motstånd mot flytten. Man vet att flytthjälp kommer och bär allt åt en, vilket gör att man blir lite mer lättsam när man packar ner – och steget till att börja blir kortare. Så en smart sak är att boka flytthjälp direkt när man vet om datumet man skall flytta, då känns hela grejen lättare med en gång.

Ett bonus knep

Om du har ont om pengar men vill ha flytthjälp ändå, kontakta flera flyttfirmor för prisuppgift – jämför och hör av dig till den du vill ha, nämn att du fått flera prisuppgifter och förhandla ner priset så att den flyttfirma du pratar med lägger sig lite under dem andra. Då får du din flytthjälp till bästa möjliga pris!