Var aktsam om du anlitar flyttfirma i Göteborg / Stockholm

Skidåkning och spa-behandlingar av hudterapeut

I Sverige är det väldigt populärt att åka på skidsemester. Det finns många bra skidanläggningar en bit norrut i landet och vill du åka utomlands finns det fina anläggningar i alperna och på många andra ställen. Passa på att gå på spa och få behandlingar av en hud terapeut.

Skidsemester för den äventyrliga

Skidåkning och snowboarding ligger varmt om hjärtat hos många. Det är härligt att göra ett avbrott i vardagen och uppleva lite äventyr och fartfyllda upplevelser. Många upplever en adrenalinkick när de åker skidor och det är en härlig upplevelse som ger massor av energi.

Äventyr och avslappning på en och samma plats

Precis som det är uppfriskande att ge sig ut på äventyrliga utflykter är det minst lika härligt att göra något riktigt avkopplande. Och vad passar inte bättre efter några dagars åkande i backen, än en helkroppsmassage på spa-anläggningen?

Våra upplevelser är vårt liv

Många håller nog med om att det viktigaste här i livet är våra upplevelser. När kroppen är mör och mjölksyran känns av efter timmar i skidbacken, kan det kännas som ett litet himmelrike att stiga in på ett spa. Där möter du en hud terapeut som kan erbjuda fantastiska inpackningar för hela kroppen, massage och annat trevligt.

Återhämtning för trötta och ömma muskler

Trötta och ömma muskler behöver värme, lugn och avslappnande massage. En hudterapeut göteborg på en skidanläggning har särskilt erfarenhet för vad du behöver efter en dag i skidbacken. Ta gärna en heldag på spa-anläggningen efter några dagars åkande.

Effektiva behandlingar för hela kroppen

Unna dig en mjukgörande massage för hela kroppen. Lerinpackning och andra typer av “wraps” är värmande och närande för musklerna. Det är även väldigt bra för huden. Speciellt i vinterns kyla behöver vi ta hand om våra kroppar lite extra.

Händer och ansikte behöver vila från kylan

Även om det finns bra skydd mot kyla när du åker skidor, är det ändå ansikte och händer som kommer utsättas mest. Den kalla luften påverkar vår hud väldigt mycket. Därför behöver ansiktet och händerna lite extra omtanke, något som din hud terapeut är väl medveten om!

Men de stackars fötterna då?

Ullstrumpor, pjäxor och vinterkängor och skidåkningen i sig kommer garanterat lämna sina spår. Trötta och instängda fötter behöver massage och näring. Ett fotbad kommer kännas alldeles underbart efter en heldag i backen. En härlig fotskrubb och massage kommer göra susen. Snart är du redo att sticka ut i backen igen!

Skidor och spa utomlands

Det finns fantastiska spa- och skidanläggningar runt om i Europa. Om du själv är hud terapeut och skidfantast, så finns det många möjligheter om du vill arbeta utomlands. Utbildade hud terapeuter i Sverige har faktiskt ett väldigt bra rykte internationellt. Många svenska certifikat och diplom är giltiga i andra länder.

Familjevänliga spa

Många skidanläggningar i Sverige och utomlands har spa-avdelningar som är barnvänliga. Så klart finns det ju skidbackar för barn och nybörjare, men alla kanske inte vet att även många spa tänker på barnen. Då brukar det finnas aktiviteter, lekrum och speciellt anpassade behandlingar för barn.